Akut fülgyulladás

“Kedves Safe Laser Csapat!

1,5 éves kisfiunknál egy lázzal kísért megfázás során a gyerekorvosunk akut fülgyulladást állapított meg, mely 2 hetes antibiotikum- kúra után sem javult egyértelműen.

A gyerekorvos fül-orr-gégészhez irányított minket. A vizsgálat során kiderült, hogy egy krónikus savós középfülgyulladással állunk szemben, amely halláscsökkenést is eredményezett.

Mivel egy hosszú antibiotikum-kúra után kerültünk a szakorvoshoz, ennek folytatását elvetette, de nem javasolt fülfelszúrást sem. Említette ugyan egy esetleges mandulaműtét és tubus behelyezésének lehetőségét, de előtte egy gyógyszeres terápiát javasolt: antihisztamin, duzzanatcsökkentő orrspray és homeopátiás készítmények kombinációját.

Ezt a terápiát 2 hónapig alkalmaztuk, de sajnos újabb megfázások nehezítették a gyógyulást. Javulást nem tapasztaltunk, a folyadék mennyisége nem változott, a hallása sem javult.

Ekkor találkoztunk a Safe Laserrel, mint terápiás lehetőséggel. Egy újabb felülfertőzés során kezdtük alkalmazni. 10 napig használtuk a Safe Lasert, mindkét fülben 3-3 percig. A kezelést a fül-orr-gégészünk is támogatta, ő is ismeri a Safe Lasert. A kezelés utáni kontrollon az orvos megállapította, hogy a folyadék teljesen eltűnt a kisfiunk füléből és a műszeres mérések is azt mutatták, hogy a hallása majdnem tökéletes.

Egy két hetes szünet után most újabb 10 napos kúrát tartunk, hogy biztosítsuk a remélhetőleg teljes gyógyulást. Három hónap sikertelen kezelés és bizonytalanság után hihetetlen öröm számunkra, hogy ilyen gyors és látványos javulást tudtunk elérni a SafeLaserrel.”

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások