GYÓGYULÁSOM TÖRTÉNETE - Ferenc 9 éve használja az SL 150-est

GYÓGYULÁSOM TÖRTÉNETE – Ferenc 9 éve használja az SL 150-est

Ferenc életében 2011. augusztus 5-én jött el a nap, ami után már semmi nem úgy működött, mint korábban, 57 éves volt akkor.

„Agyvérzést kaptam, a stroke után nem láttam rendesen, nem volt térlátásom, nehezen tájékozódtam és olvasni sem tudtam – kezdte a visszaemlékezést Ferenc 9 évvel a szörnyű nap után.

– Szerencsére bénulásos tünetem nem volt. Az idegrendszeremet is nagyon megviselte a betegség és fizikálisan rendkívül legyengültem.

Rózsa Tamással együtt dolgoztam korábban, neki köszönhetem, hogy megismerkedtem a Safe Laser készülékkel. Elmondta, hogy mit tud. Kipróbáltam és nagyon sokat segített.

A stroke után másfél hónappal elkezdtem használni az SL150-est és szép fokozatosan javult az állapotom, visszajött a térlátásom, újra rendesen ment az olvasás és a mozgásom is helyreállt. Megint minőségi életet tudtam élni. Képes voltam dolgozni, először csak barkácsolgattam később visszamentem a munkába.

Azóta is minden nap használom a Safe Laser-t. Reggel, az ébredés után és este a lefekvés előtt kezelem magam. Az orr-lézerezést alkalmazom, és a tarkómnál kezelem még magam. A tarkómnak a jobb oldala fölött keletkezett a stroke, ott volt egy 3,5 centis vérömleny. Azon a ponton sokáig rendszeresen görcsölt, de a Safe Laser lámpázás ezt is megszüntette. Az időjárási frontokat sokkal könnyebben vészelem át ennek köszönhetően. Korábban gyakran depresszióba estem most már csak a mozgásom lassul le egy kicsit, ha időjárási front jön, de nem leszek depressziós tőle. Folyamatosan vérhígítót szedek, ezért is nagyon fontos, ha bárhol keletkezik egy seb a testemen, a Safe Laser lámpával pár óra alatt begyógyul, nem vérzek, nem kell orvoshoz mennem. Motorozom, autót vezetek, nagy lakóautót is, teljes életet tudok élni. Nagyon hálás vagyok Tamásnak, hogy felhívta a figyelmemet 9 éve a lágylézer terápia és a Safe Laser készülékek gyógyító, jótékony hatásaira. Mindenkinek csak ajánlani tudom a használatát”- mesélte, magyarázta Ferenc, aki feleségével, Marikával együtt boldog nyugdíjasként él.

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások