Sarokcsont gyulladás gyógyítása Safe Laser-rel

Sarokcsont gyulladás gyógyítása Safe Laser-rel

“66 éves elmúltam. Kb március óta szó szerint szenvedtem, járásképtelen voltam egy sarokcsontgyulladás miatt, mely az egészségügy által biztosított terápiák (pásztázó lézerkezelés, fizikoterápiák, pakolások és gyulladásgátló krémek) ellenére is makacsul tartotta magát, az eddigi mozgékony életvitelemet lehetetlenné téve.

A reumatológus előrevetítése szerint a következő lépés ortopédián injekciós kezelés, szteroidok, végül kétséges kimenetelű műtét lett volna a rám váró program, melytől nagyon ódzkodtam.

11 nappal ezelőtt került hozzám egy Safe Laser 500 Infra készülék, mellyel naponta 2 alkalommal kezeltem a sarkam 3 legfájóbb pontját, melytől ma reggelre a sarkam teljesen fájdalom mentes lett. Bármilyen pózban állok rá, vagy lépkedek akár göröngyös, kerti talajon is, sőt unokám emelgetése során sem érzek semmilyen fájdalmat. Nem ámítás, a készülékkel való néhány kezelés hatására nyilván megszűnt a gyulladás, a fájdalomból semmi nem maradt. (A gyulladást kiváltó ok megszüntetése természetesen visszavan.)

Másik tapasztalatom is volt a készülékkel. A jobb kezem hüvelykujja egy szerencsétlen fogás, emelés következtében csúnyán meghúzódott, bedagadt, fájdalmas volt, nem tudtam megfelelően használni a kezem emiatt. Ha már a kezemben volt a készülék, este is, reggel is meglézereztem az ujjamat is, majd délelőtt végeztem a szokásos háztartási teendőimet. Dél körül vettem észre, hogy a merev, dagadt hüvelykujjamat a többivel azonosan használom, nyilván már hosszabb ideje, ha fel sem tűnt. Elmúlt a fájdalom, a mozgás beszűkülés, a dagadás teljesen leapadt, mintha semmi baj nem is lett volna!

Hálás vagyok a feltalálóknak, hiszen mindkét esetben a szokásos mozgásomat kaptam vissza rövid időn belül.”

Jné Z. Györgyi

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások