Vissza lehet hozni egy tönkrement érzékszervünket?

“Már 26 éve masszív pollenallergiától szenvedek, ami asztmás rohamokkal, orrdugulással, szemgyulladással és miden más kellemetlen tünettel jár, amitől szenvedni lehet! Ezek a tünetek főleg parlagfű virágzása idején tették az életemet elviselhetetlenné.

Ebben az időszakban eleinte orrcseppel, majd későbbiekben orrsprayvel próbáltam az orrdugulástól megszabadulni és egy kicsivel több levegőhöz jutni.

Ennek következményeként évek alatt a szaglásom teljesen tönkrement, mert úgy szétmarták a szaglószervemet a fent említett vegyszerek. Már arról is lemondtam, hogy valaha, valaminek is fogom még érezni a szagát

Amikor először találkoztam a Safe Laser készülékkel eléggé hitetlenkedve néztem… és az esélytelenek nyugalmával kezdtem el az orrbesugárzást a lézerrel, mondván nekem már ez sem árthat.

A következő allergiás szezonkor a tünetek enyhülni kezdtek – kevesebbet dugult be az orrom, nem volt asztmás rohamom – tehát tényleg könnyebben éltem meg ezt az időszakot.

Igazán akkor döbbentem meg, amikor a szaglásom elkezdett visszatérni. Egyik reggel arra ébredtem, hogy friss finom kávé illatot érzek! Erre végképp nem számítottam. Azóta a szolidabb illatokat is érzem és hálás vagyok érte, hogy egy érzékszervem újra működik!

Köszönöm Nektek ezt az érzést!” Vad Tibor

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások