Visszatérő fülprobléma kezelése SAFE LASER-rel

Visszatérő fülprobléma kezelése SAFE LASER-rel

Kedves, segítség kérő levél fogadott ez év márciusában. Mindig óriási megtiszteltetés, amikor valaki megajándékoz a bizalmával és tanácsot kér tőlem!

Régóta használja az SL 500 Infra készüléket orr és fül kezelésére. 2018 decembere óta viszont azt tapasztalja, hogy a kezelések ellenére visszatérő fülkürt-hurut alakult ki, ami javul a lézer kezelésre, de egy idő után visszatérnek a panaszok. Mivel nem tudja egyedül megoldani, így orvoshoz ment, de a kezelések ellenére:

2019.04.01: Jelen pillanatban már hallásromlást is tapasztal. Orvosi vizsgálatok szerencsére semmi komoly organikus eltérést nem találtak. Az antibiotikum szedése átmenetileg hatott, de visszajött a probléma.

Nézzük, hogy egy több ezer éves gyógyító rendszer, a tradicionális Kínai orvoslás, miként vélekedik a fülproblémákról:

Hallásromlás gondolatisága: pl.:

  • Mit nem akarok meghallani?
  • Miért nem vagyok hajlandó meghallgatni másokat?
  • Kinek vagy minek nem akarok engedelmeskedni?

Elhatároztam, hogy elszigetelem magam a többiektől. Úgy érzem, elutasítanak, ezért „befogom a füleimet”. Attól félek, hogy befolyásolnak engem, és nem fogadom el a kritikát.

Szófordulatok, ami a füllel – hallással kapcsolatosak egyértelművé teszik számunkra, hogy mire érdemes fókuszálni, amikor a probléma lelki gyökerét keressük:

  • Nyitva van a füle.
  • Kegyesen meghallgat minket.
  • Hajlandó meghallgatni.

A fül kapcsolatban van a befogadással, engedelmesség témájával. A hallás képessége az engedelmesség, az alázat testi kifejeződése. Halláscsökkenés engedelmesség hiánya.

Hallgassunk befelé, hallgassunk a belső hangra.

További felmerülő kérdések, amit tisztázni kell, ahhoz, hogy jó tanácsokat tudjunk mondani a probléma megoldására:

  • Van-e valamilyen ismert allergia?
  • Van-e valamilyen emésztési probléma?

A panaszok hátterében megtalálta a lelki okokat, zajlott a közelmúltban olyan életesemény, ami alapja lehetett a probléma megnyilvánulásának.

Az allergiával kapcsolatban nem tudott konkrét allergént, de a kezelő orvosa beutalta, így vizsgálatra vár (enyhe panaszai vannak: szemviszketés, orrfolyás).

Az emésztőrendszerét úgy gondolta, hogy jól működik. Időnként kicsit puffad étkezés után, és mostanában jobban kívánja az édességet, de ezt leszámítva, úgy érzi, hogy semmi baj az emésztésével. A mai ismereteink alapján, ezek már figyelmeztető jelzések, ezért a tanácsaimban az emésztőrendszer kímélésére is kitértem.

Úgy érezte, hogy a tibeti hangtálak hallgatása jól esne neki, ezért már egy ideje jár ilyen kezelésre.

SAFE LASER terápia:

Naponta 1x:

  • Orr kezelés: 3 – 3 perc
  • Arcüreg: 2 – 2 perc
  • Mindkét arc oldala (az arc és a fül között): 2 – 2 perc
  • Mindkét fül: 3 – 3 perc

A panaszok enyhülésével a kezelések gyakorisága csökkenthető. Az orrnyálkahártya és fül kezelése (a biostimuláció érdekében) azonban továbbra is minden nap ajánlott, akár van probléma, akár nincs.

Egyéb tanácsok:

+ Diéta: gyulladáscsökkentő: barnarizs nyákká főzve, kis kurkuma, kis fahéj, búzafű por

  • Cukor, finomliszt, húsok elhagyása;
  • Sok-sok folyadék: tiszta víz, gyógyteák;

+ Tibeti hangtálak – folytatása
+ Lelki gyakorlatok

Végeredmény: „Pontosan holnap lesz 2  hete hogy az ajánlott kezelést elkezdtem, és folytatom a napit még egy hétig, utána csökkentem. Napról napra javul a hallásom a jobb fülemen is, a másik már szinte tökéletes. Ami még nagyon jó, hogy a fülkürt hurut okozta fülzúgás is folyamatosan csökken, már szinte alig hallom, bár még van egy kevés.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, a javasolt kezelést, hiszen nekem nagyon sokat segített.”

Köszönet és sok sikert kívánok: B. Erzsébet

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások