Hogyan támogathatjuk szervezetünket Safe Laser készülékekkel

Minden év elején az ember számos vagy talán számtalan fogadalmat tesz Önmagának, környezetének. Nagyszerűbbnél nagyszerűbb és jobbnál is jobbakat, csak időnként nehezen betartható és ez minimális frusztrációt okoz. Gondoltunk egy bátrat! Rengeteg dologgal képes az ember támogatni a szervezetét, miért ne lehetne kipróbálni a Safe Laser biztosította hatásokkal is. „Ami mindenre jó, nem jó semmire sem”- állítja egy régi magyar közmondás. De akkor hogy tudjuk támogatni szervezetünket a Safe Laser orvostechnikai készülékkel?

Hogyan is hat a lágylézer terápia az emberi szervezetre?

Szerencsére, már több mint 50 éves tapasztalat áll a lágylézer terápia háta mögött. Mester Endre Professzor Úr figyelte meg elsőként a lágylézer biostimulációs hatását. Azóta és ma is ezeket a tapasztalatokat alkalmazzuk, akkor, amikor egy szervezet roborálásáról beszélünk. Az öngyógyító folyamatok támogatásával a szervezet képes saját magát regenerálni, gyógyítani. Az ember sejtjei, úgy vannak tervezve, hogy képesek legyenek regenerálódni. Bizonyos sejtek tűrőképessége nagyobb, egyeseké kisebb, de mindig jól jön a segítség. Ezt a plusz segítséget képes a lágylézer megadni a biostimulációs hatásával.

A kutatások már 1947-ben megmutatták, hogy a szervezetünkben lévő sejtek mitokondriumai fényérzékenyek. A különböző színű (hullámhosszúságú) fényre a különféle sejtek mitokondriumai eltérő mértékben reagálnak. Kimutatták, hogy a teljes fényspektrumból a legerőteljesebb reakciót, gyógyító hatást a vörös és az infra vörös fénynek van. Az energiát felvevő sejtek fotoacceptor (fényelnyelő) molekulái a lágy-lézerfény hatására aktiváltak lesznek és aktiválni képesek egy másik molekulát, ezáltal kémiai reakciókat indítanak el a környező sejtekben, szövetekben.

A lágylézer kezelésnek három alapvető gyógyító hatása van az emberi szervezetre:

  1. Fájdalomcsillapító
  2. Gyulladáscsökkentő
  3. Biostimulációs hatás – Serkenti (stimulálja) a test öngyógyító képességét.

Szervezetünkben a lézerfény aktivál bizonyos enzim folyamatokat, melyek beindítják az ATP termelődést. Az ATP (adenozin-trifoszfát) az egyetlen és legfontosabb formája az energiának, mely működtet minden kémiai reakciót, a szervezet minden sejtjében. A megnövelt energiatermelés következménye a sejtek hatékonyabb (anyagcsere) működése és a gyorsabb regenerálódása. Ennek köszönhetően a betegségek gyógyulási ideje lerövidülhet. A lágylézer kezelés nem csak a betegségek tüneteit enyhíti, hanem összetett biológiai-kémiai folyamatok eredményeként sok esetben az okokat is megszüntetheti.

Összességében ezeknek a hatásoknak az eredményeként a rendszeres lágylézer kezelés képes a szervezetet energetizálni és így az jobban képes teljesíteni.

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások