Makacs allergiában is képes jótékonyan hatni a Safe Laser

„Dem kabok lebegőt! Dekem dem segít ez a lámba!”

Makacs az allergiája? Itt az ideje górcső alá venni a dolgokat!

Apró lépésekkel kell kezdeni, hogy sikerüljön feltérképezni, mi is az, amit nem csinál jól az ember!

Visszahoztak egy SL 30 készüléket! Egy hétig volt az érdeklődőnél. Hogy is van ez? Egy valamire való kemikáliának is több idő kell, hogy képes legyen kifejteni a hatását!

Nos, a képlet egyszerű! A Safe Laser orvostechnikai készülékek csodákra képesek, de sajnos egyik sem varázspálca! Ahhoz, hogy hasson a kezelés sok mindenre és bátran kimerem jelenteni, hogy Önre is szükség van!

A készülék nem fog egyedül bemászni az orrába, azt be kell helyezni és bizony meg kell várni a 2 x 3 vagy 2 x 5 percet orrüregenként, készüléktől függően!

Amikor nagy a baj, akkor naponta többszöri kezelésre is szükség lehet. Óriási segítség, ha esetleg az ember tisztában van az allergénnel is és lehetőségeihez mérten megpróbálja kerülni.

Sokan számoltak be arról, hogy a készülék rendszeres használata elsőnek felerősítette a panaszokat és pár nap vagy akár egy hét után hozott enyhülést. A lézer hatása minden esetben ugyanaz, az emberek viszont másként reagálhatnak a kezelésre.

Sajnos az sem mindegy mikor kezdi el kezelni magát az ember! Magától érthető, hogy a tomboló allergiának több időre van szüksége, míg megnyugszik, csillapodik a kezelés hatására.

Abban az esetben várható óriási áttörés, ha az ember még az allergia szezon előtt (akár több hónappal) elkezdi a napi rendszeres használatot. Plusz: van egy kis önfegyelem és kitartás is!

Hasznos tanács orrnyálkahártya védelmében:

Vannak olyan típusú emberek, akiknek az orrnyálkahártyája érzékenyebb és hamar kiszárad. Nekik azt tanácsolom, hogy a kezelés előtt is és utána is hidratálják (pl.: fiziológiás sóoldattal) az orrnyálkahártyájukat. Illetve, laser kezelés után, valamilyen természetes alapanyagot (A-, vagy E-vitamint) tartalmazó krémmel még kenjék be az orrnyálkahártyát.

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások