Mindenkinek használ a Safe Laser?

Mindenkinek használ a Safe Laser?

Ez egy igen sokszor feltett kérdés!

Az ok, amiért nem a gyakori kérdéseknél található, az a használat miatt van. Saját tapasztalatból tudom, s bizton állíthatom, hogy mindenkinek használ! „Csak” és itt jön a csak, rendszeresen kell használni!

Mindenki szervezete másként kezd el reagálni a lézer hatására, de mégis ugyanúgy.

Vannak úgy nevezett „gold standard” ajánlások, amik egy általános „útmutatót” adnak a rengeteg tapasztalat és kutatási eredmények alapján, de sosem szabad közben elfelejteni, hogy bár hasonlóak vagyunk, még is mások. Vannak bizonyos esetek, amikor az ember elkezdi valami „ellen” használni és nem jön a várva várt és beígért megkönnyebbülés! Ilyenkor sincs gond!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy bizonyos esetekben elsőre teljesen más problémát rendez a lézer, olyat, amire nem is figyeltünk annyira. A készülék rendszeres használatával beindulnak a szervezet öngyógyító folyamatai. „De” és itt jön a de, a szervezetünknek nem csak időre, hanem segítségre is szüksége van, ahhoz, hogy ezek a speciális folyamatok be tudjanak indulni! Időnként elkerülhetetlen egy kis életmód változtatás, egy kis étrend kiegészítő rendszeres, kúraszerű alkalmazása!

Nem tudom, azt tanácsolni, hogy csak használni kell és ennyi elég! Több évtizedek alatt tette/teszi tönkre az ember a saját szervezetét. A panaszok mértéke az ez idő alatt kialakult elváltozások jelzései.

Tudom, hogy milyen állapotban van az egészségügy, de szükség van bizonyos szűrések rendszeres elvégzésére, bizonyos orvosi vizsgálatokra a készülék alkalmazása előtt is és közben is. A készülék nem helyettesíti a rendszeres orvosi szűrővizsgálatokat.

Szóval, senki ne csüggedjen!

A lézer mindenkinek jó, kár lenne közel 50 év tapasztalatával, számtalan klinikai kutatás eredményeivel vitatkozni. Tegye e kezét a szíve fölé: Ön mindent megtesz az egészsége, vagy gyógyulása érdekében?

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: google
Google+
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások