Bell Barbara Safe Laser szakértő

SafeLaser szakértőnk Bell Barbara

Természetgyógyász, Fitoterapeuta,
Safe Laser szakértő
Diplomás Diagnosztikai Képalkotó,

Miért szeretnék, és miért tudok Önnek segíteni?

20 évig a betegellátásban dolgoztam, folyamatosan képeztem magam, és így nagyon sok tapasztalatot szereztem!

A foglalkozásom Diplomás Diagnosztikai Képalkotó, ebben a hivatásban egyesül a diagnosztika és a gépek szeretete is!

Az elmúlt 20 évet a radiológia (röntgen) különböző területein töltöttem, mint például hagyományos röntgen felvételek készítése, kontrasztanyagos vizsgálatok kivitelezése, ér- és szívkatéterezéseknél segédkeztem, dolgoztam UH vizsgálóban is. 18 éves tapasztalatot szereztem CT vizsgálatok területén, az utolsó 5 évben MRI vizsgálatokat is végeztem.

Itt a gombra kattintva veheti fel velem a kapcsolatot.

Szakmai tapasztalataimat a következő intézményekben szereztem:

 • Magyar Honvédség Egészségügyi Központ – Budapest, Központi Radiológia Diagnosztikai Osztály
 • Pozitron- Diagnosztika Centrum
 • Országos Gyógyintézeti Központ – Központi Radiológia Diagnosztikai Osztály
 • Szent Imre Kórház – Központi Radiológia Diagnosztikai Osztály
 • HIETE – Radiológiai Klinika
 • Központi Radiológia Diagnosztika – Budapest
 • Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinika – Radiológia Diagnosztikai Osztály

Mivel fantasztikus tanítóim voltak és vannak a mai napig, így elejétől kezdve abban nőttem fel, hogy a tudás semmit nem ér, ha nem osztjuk meg egymással. Oktatással 2000 óta foglalkozom, így külön örülök, hogy segítségükre lehetek a tanulni vágyó kollégáknak és gyógyulni vágyó Safe Laser tulajdonosoknak!

Oktatási tapasztalataimat egészségügyi szakiskolákban szereztem:

 • 2000-2006 Szentágothai János Egészségügyi Szakképző Iskola, oktatott tárgyak: Gyógyszertan, Klinikai-ismeretek és Kontrasztanyagok;
 • 2007-2010 Raul Wallenberg Szakiskola, oktatott tárgyak: Kontrasztanyagok;
 • 2014-2016 DEKRA Oktatási Központ, oktatott tárgyak: Anatómia – élettan – kórélettan;
 • 2006-jelenleg is Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar: Orvosi Laboratóriumi és Képalkotó Diagnosztikai Analitikus szak, oktatott tárgyak: Pozícionálás protokoll, Kontrasztanyagok, Tér- és metszetanatómia;

Diplomámat 2003-2006 Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Kaposvári Képzési Központ – Diagnosztikai Képalkotó Szakán szereztem meg.

Tudományos munkáim során, kongresszusokon tartottam előadásokat, szerkesztettem posztereket, illetve részt vettem különböző szakirodalmak, jegyzetek írásában is.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Képalkotó Tagozat országos tagozatvezető helyetteseként volt szerencsém TÁMOP az Egészségügyi szakdolgozók hatásköri listái kidolgozásában tapasztalatot szereznem. Ezzel a munkával szerettük volna könnyíteni a radiológia szakma területén dolgozók munkáját.

A legnagyobb elismerést a vezetőimen és közvetlen kollégáimon kívül, 2014-ben a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara – Kimagasló szakmai tevékenysége elismeréseként a tagozatért díj vehettem át a parlamentben.

A lágylézer terápiával 2013-ban találkoztam először, ekkor kezdtem el mélyebben foglalkozni a témával, eleinte csak szabad időmben később teljes munkaidőmben.

Természetgyógyász és fitoterapeuta vizsgámat 2019. áprilisában tettem le. Tudásomat folyamatosan gyarapítom, hogy mindig a páciens érdekében a leghatékonyabb gyógymódot ajánljam, és a „Nil nocere = Nem ártani” – elvet megtartsam.

1990 óta folyamatosan, valamilyen formában a beteg emberek segítésével, diagnosztikájával, majd később, mint természetgyógyász az öngyógyító képességük szelíd és hatékony támogatásával foglalkozom. A ma embere, rohanó életvitelének köszönhetően azt szeretné (akarja), hogy egy kapszula bevétele vagy egy „varázspálca” csodatevő suhintása megoldja minden ügyes-bajos dolgát és Ő úgy, ahogy eddig, élhesse tovább az életét. Nos, ez nem ilyen egyszerű.

Remélem Önt is hamarosan megismerhetem és tanácsaimmal segíthetem a gyógyulás útján!

Elérhetőségeim:  
Vonalas: +36 27 358 465
E-mail cím: markabolt@kombucha.hu

Szaktanácsadás 8-16,30 óra között.

Itt a gombra kattintva veheti fel velem a kapcsolatot.

Facebook
LinkedIn
Pinterest

Ezek is érdekelhetik:

Hozzászólások